Trail Fox Series
&Train4trail.dk 

Train4trail.dk kan med stolthed oplyse at vi har fået et samarbejde med TRAIL FOX SERIES. 

Trail Fox Series har sørget for vores deltagere kan få en rabat kode på 15% ved køb af billetter.

Vi har grebet muligheden til at skabe "Fælleskabs Trail ture" og omsætte, hvad vi har lært I praksis. Fælles for alle løb i Trail Fox Series, er der distancer for alle vores deltagere. Derfor er der rig mulighed for uanset niveau, at kunne få en fantastisk Trail oplevelse.


NORTH COAST ULTRA

NCU er et af Danmarks største trail- og ultraløb, som har eksisteret siden marts 2016. Løbet foregår i Tisvilde Hegn og byder på fantastisk og unik natur. Løbet tilbyder fire forskellige distancer, så der er udfordringer for deltagere på alle niveauer.

 Løb : 1.5km børnetrail, 8km, 15km, 30km eller 50km.

Løbet afholdes den 18. marts 2023


RØSNÆS TRAIL er vores nye familiemedlem i
TRAIL FOX SERIES.

Det allerede veletablerede løb, byder på noget af det Danmarks og Kalundborgs absolutte smukkeste landskab, og byder på  masser af bakker, unikke spor og selvfølgelig et top lækkert finisherområde. Alt hvad en trail løber kan be’ om. Til Røsnæs Trail er der Børnetrail, 12km, 12km Hike og 32km.

Løbet afholdes den 1. April  2023
Tilmelding : https://www.sportstiming.dk/cp1m1e8


SOUTH COAST ULTRA

Møns Klint byder på noget af Danmarks smukkeste og mest afsides natur. Oplev Danmarks længste trappe der med sine 500 trin løfter dig op til målet ved Geocenter Møns Klint. Vi byder løbere velkommen til en fantastisk dag, hvor der er noget for alle. Vælg mellem 5km, 15km, 15km Hike, 30km og 50km.

Løbet afholdes den 19. august 2023

Tilmelding : https://www.sportstiming.dk/cp3z7gy


HELSINGØR TRAIL

HELSINGØR TRAIL byder på en unik lokation i Telgstrup Hegn i Helsingør, og vi inviterer til en fantastisk trailoplevelse, med spor der strækker sig igennem gamle nåletræer og store bøgeskove.

Løbet afholdes den 28. oktober 2023
Tilmelding : https://www.sportstiming.dk/cp4m3kf


Du henvender dig via mail eller messenger  ang. Hvilket løb du ønsker som mål, herefter laves Fælleskabs Trail Tur hvorpå der sørges for et mindre Train4trail depot og en masse god Trail karma.

Vi ses i sporet.